Mimis Salaatti

Mimis Salaatti on meidän ihka ensimmäinen kuluttajille suunniteltu versosekoitus. Halusimme koota salaattipohjan, jossa on jotain mietoa, jotain maistuvaa sekä jotain värikästä. Syntyi Mimis Salaatti! Tässä miedon osuuden hoitaa tatsoi, tuo ihana itämäinen kasvis. Makua tuo rucola ja värikkyydestä vastaa tarhamaltsa. Tämä sekoitus toimii sellaisenaan salaattipohjana, tarjoilupetinä pääraaka-aineelle tai vaikkapa voileipäkakun koristeena.

Mimis Versoseos

Mimis Versoseos on tuoteperheeseemme toisena luotu pelkästään versoista koostuva sekoitus. Tässä tuotteessa versojen maut toimivat yhteen ja vielä ulkonäkökin hivelee silmää. Makupaletista vastaa paksoi ja japaninsinappi. Tummaa väriä tuo upean syvän liila sangon verso. Tämä sekoitus ei jätä ketään kylmäksi.

Mimis Sarviorvokki

Mimis Sarviorvokki on jo klassikkotuote! Näillä suloisilla, värikkäillä kukilla voit koristella minkä tahansa annoksen. Maku on mieto, mutta aromaattinen ja ulkonäkö vailla vertaansa. Kukat kerätään käsin ja rasiassa on aina vaihteleva määrä eri värejä. Valitse suosikkisi ja nauti keväisestä tunnelmasta läpi vuoden.

Mimis Kukka-Ilona salaatti

Mimis Kukka-Ilona salaatti on saanut nimensä yrityksemme perustajaparin ensimmäisen lapsenlapsen mukaan. Ja iloiselle mielellä tästä kyllä tuleekin! Salaattisekoitus on luotu sitä varten, että saat kaiken täydelliseen salaattiin yhdestä rasiasta. Salaattipohjassa on brassica-versoja, viinisuolaheinää sekä orvokkeja. Kukkien koko ja määrä vaihtelee. Myynnissä tällä hetkellä ainoastaan K-ryhmän kaupoissa.

Mimis Aasia mix

Mimis Aasia mix on uusin sekoituksemme ja myös erottuvin makumaailmaltaan. Se koostuu kolmesta versosta: korianterista, tatsoista ja komatzunasta. Tämä sekoitus on tehty täydentämään juuri aasialaisia makumaailmoja ja vaikka Mimis korianteri on pientä ja kaunista, ei siitä silti makua puutu! Kokeile rohkeasti esimerkiksi bao bunin tai burgerin väliin tai ribsien lisukkeeksi.